İyeoka

http://www.kulturelajanda.com/wp-content/uploads/2014/08/iyeoka-154x220.png

İyeoka Açık Hava Konseri İyeoka Açık Hava Konseri


2004 yılında, Phanai Records Siyah ve Blues denilen şiir – şarkı ilk solo tam uzunlukta albüm çıkaran Iyeoka, çok ilgi gören solo turuna başladı. 2008 yılında Iyeoka, Phanai Records ile ikinci albümü Hum Bas Hattı yayımladı. 2009 yılında Iyeoka, sesi ve şarkı yaklaşımını değiştirmeye karar verip, daha geleneksel şarkı formları oluşturmak için (orijinal yapımcısı Francis Phan işbirliği ile) yapımcı David Franz ile çalışmaya başladı.


Yeni müzik bir “elektronik soul” ses oluşturarak, daha pop, R & B, dans aşılayan Iyeoka, Kasım 2010 yılında, Underground Sun sanatçı geliştirme şirketi aracılığıyla, dokuz şarkı ve iki şiir içeren yeni albümü, Say Yes’i yayımladı. Albümün yayınlanmasından önce “Yellow Brick Road Song”, Amerika’da In It To Make yeni hit HBO dizisi bir bölüm yer aldı. USA Network, 20 Ocak 2011 prömiyeri “Fairly Legal” serisi için tema şarkısı “Yellow Brick Road Song” olarak kullanılıyor. Ocak 2011 yılında, Iyeoka R & B Şarkısı kategorisinde “This Time Around” 10. Yıllık Bağımsız Müzik Ödülleri’nde aday gösterildi.


Bu buğulu ve yetenekli ses Ağustos ayında Harbiye Cemil topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yıldızlar geçitinde yerini alıyor.



İyeoka

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder