An Evening with Hugh Jackman

http://www.kulturelajanda.com/wp-content/uploads/2014/12/hugh-jackman-220x145.jpg

An Evening with Hugh Jackman An Evening with Hugh Jackman


BROADWAY’İN EFSANE İSMİ ZORLU’DA!


“Hugh Jackman – An Evening with Hugh Jackman”, her ne kadar kurgulanmış bir gösteri olsa da, aslında bir tür konser ve doğaçlamalar içeriyor. Tony Ödülü sahibi Hugh Jackman; en çok ”Wolverine”, ”X-Men”, ”Les Misérables (Sefiller)” ve ”Real Steel” gibi filmleriyle tanınan dünyaca ünlü bir aktör. Satış rekorları kıran Broadway şovunda Avustralyalı sanatçı; şarkıcılık ve danstaki yeteneklerini bire bir gözler önüne seriyor.


Gösteride 32 kişilik bir orkestra ve dansçılar Jackman’a eşlik ediyor. “Singin’ in the Rain ve Guys and Dolls” gibi klasik olmuş müzikallerden yorumların yanı sıra sanatçının vatandaşı olduğu Avustralya’nın yerli Aborjin kültürü ile “The Boy from Oz (Oz’lu Çocuk)” adlı ve kendisine Tony Ödülü kazandıran filmde canlandırdığı Peter Allen’ın bestelerine de yer veriliyor. Sanatçı gösteriyi genelde doğaçlama bir şekilde sürdürüyor ve etkileyici iletişimi ile gösteriyi canlı ve eğlenceli tutuyor.


Kariyerine Avustralya tiyatrolarında başlayan dünyaca ünlü film yıldızı Hugh Jackman; 2004 yılında Tony Ödülleri’ni ilk sunuşunda, Broadway’deki ilk rolü olan “The Boy from Oz” ile de bir ödül aldı. 2009’da son James Bond Daniel Craig ile birlikte sahne aldığı ve ‘hit’ olan “A Steady Rain (Sıkı bir Yağmur)” ile Broadway’e tekrar döndü ve bunu 2011’de solo konser performansı “Hugh Jackman – Back on Broadway” takip etti. 2012 yılında ise “Les Misérables” (Sefiller) müzikal sinema filminde Jean Valjean karakterini canlandırdı.


– See more at: http://www.zorlucenterpsm.com/tr/hugh-jackman#sthash.Zd4eY6lP.dpuf



An Evening with Hugh Jackman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder