Russell Brand "Messiah Complex"

http://www.kulturelajanda.com/wp-content/uploads/2013/10/russel-brand-247x300.jpg

Russell Brand Messiah Complex TİM Maslak Show Center

Russell Brand Messiah Complex TİM Maslak Show Center



Mesiah Complex’ turnesi Türkiye durağında , 23 Kasım akşamı Tim Maslak Show Center’da izleyici ile buluşacak olan Russell Brand, gösterisinden önce seslendirmesini yaptığı ‘’Despicable Me 2’’(Çılgın Hırsızlar 2) ile Ekim ayında ülkemizde vizyona girecek animasyon filmi ile gündeme gelecek. Bugüne kadar bir çok televizyon programı, film, seslendirme, radyo sunuculuğu gibi çeşitli işlere imza atan ünlü İngiliz komedyen, 23 Kasım akşamı ilk kez çıkacağı dünya turnesi kapsamında İstanbullular ile buluşacak.


Herkesin merakla beklediği gösteride hayatından kesitler, gözlemleri, şakaları ve taklitleri kadar daha önceki İstanbul maceralarını da anlatacak olan Russell Brand için heyecanlı bekleyiş başladı. İş hayatının yanı sıra sık sık özel hayatı, ilişkileri ile de gündeme gelen ve Katty Perry ile daha önce yaptığı evlilikle uzun süre yabancı basında yer alan sanatçı, Ekim ayında çocukların sevgilisi ‘Çılgın Hırsızlar2’de sesiyle Türkiye’ye ulaşacak.


Pierre Coffin ve Chris Renaud’ün yönetmenliğini yaptığı, çocukların sevgilisi ‘Despicable Me 2’de Russell Brand, Al Pacino, Steve Carell, Jason Segel ve Disney Channel’ın sevilen genç isimleri Moises Aries ve Miranda Cosgrove gibi isimlerle çalıştı.




Russell Brand "Messiah Complex"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder